Gitaar Coach, samen muzikaal op pad

gitaarcoachIk hou van  muziek in alle kleuren en geuren. Als baby aan de piano, als tiener met de gitaar rond het kampvuur in de jeugdbeweging, iedere dag zingen voor mijn kindjes, muziekles geven en leerlingen zien groeien tot mooie muzikanten,  concerten spelen en beleven, zowel klassiek als pop, rock, experimentele, barok,  jazz, etnische muziek, …  Muziek doet leven en beleven.

Al snel heb ik ontdekt dat de gitaar mijn lievelingsinstrument is. De warme, volle klank en de poëtische aard van het instrument spreken mij erg aan. Ik heb ook een boel andere instrumenten uitgeprobeerd: cello, piano, harp, trombone, slagwerk, zingen, … Maar gitaar ligt me. Ik heb gestudeerd in Gent aan het conservatorium en behaalde daar de grootste onderscheiding. Daarna had ik de smaak goed te pakken en ging ik nog verder studeren in Leuven en volgde ik tal van masterclasses en workshops in binnen en buitenland. Ik speelde ook al in erg veel groepen in alle mogelijke bezettingen. En stond al heel veel op het podium. Van kleine huiskamerconcertjes tot grote optredens voor veel publiek. Momenteel speel ik in de tangogroep Circacinco. Want Argentijnse muziek ligt me heel nauw aan het hart.

Ik geef al jaren les (mijn eerste lessen gaf ik als tiener op mijn kamer) en doe dit enorm graag. Leerlingen begeleiden bij hun eerste gitaarstapjes en jaren later vol verwondering luisteren en kijken naar een volwassen muzikant. Dat geeft enorm veel voldoening.

 

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑